Css Les 9

Welkom op de site van AAI Webdesigns.
Hier hebben wij zelfgeschreven lessen in HTML, Frontpage 2003, Dreamweaver, CSS en Webdesign.

Wil je deze lessen volgen wordt dan snel lid van onze yahoo-groupen door op de cursus van je keuze te klikken. Voor de cursus CSS en Webdesign kun je je alleen inschrijven met een geldig HTML-certificaat (voor meer info kijk bij de desbetreffende groep).

Wil je eerst de regeltjes van de groepen lezen klik dan hier .
Wil je iets meer over ons weten klik dan in het menu hierboven op 'over ons'.

Heb je nog vragen dan mag je ons altijd mailen.

Dan rest ons nog jullie heel veel 'leer'plezier te wensen hier!

De Modjes

Welkom op ons stekje op het www..... Deze site is gebouwd ter ondersteuning van de Yahoogroepen waar wij diverse klassen hebben om je wegwijs te maken met het bouwen van websites. Deze groepen draaide eerst onder een andere naam, maar toen ik (Astrid) als enigste modje in die groepen overbleef heb ik met de 2 kanjers die zich hieronder aan je voorstellen de groepen weer nieuw leven ingeblazen. En als het dan nieuw moet dan bedoelen we ook nieuw! Dus nieuw uiterlijk en nieuwe lessen! Hopelijk vind je hier wat je zoekt! En dan stellen we ons nu nog even aan je voor!

Astrid

Ik ben geboren in 1971 en al sinds 1990 getrouwd met Joop (hij komt uit 1959 :0), samen hebben we een dochter Deborah zij is geboren in 1990. Uit een eerder huwelijk van Joop hebben we een zoon (Marc) en een dochter (Samantha) (resp. 1985 en 1986) en sinds 2005 mogen we ons opa en oma noemen van Nick, zoon van Marc en Ilona. Samantha woont samen met Patrick. In huis wonen ook nog de nodige dieren, 14 katten, 1 hond, 10 fretten, 6 nertsen (die zitten buiten) en vissen en vogels (ook buiten). We wonen in het Brabantse Waalwijk. Wat mijn hobby's betreft kun je waarschijnlijk al wel een eind raden. Ik ben gek op computeren en daarop doe ik veel met het programma paint shop pro, ben ik gek op html en het maken van website en ben ik altijd op zoek om iets nieuws te leren. Verder ben ik iets meer dan een jaar geleden in deze groepen gerold. Eerst omdat ik het een en ander wou leren (waaronder html) alleen bleek ik al meer kennis te hebben dan wat hier werd aangeboden. Daardoor ben ik mee gaan helpen nakijken en al gauw had ik nieuwe html en dreamweaver lessen geschreven. Het zag er naar uit dat er nog veel meer nieuws zou komen maar helaas de voormalige eigenaren van deze groep stopten er van de ene op de andere dag mee. Al heel snel had ik in de groepen 2 kanjers gevonden die me wel wilden helpen. Zij stellen zich hieronder aan u voor!! Voor nu heel veel plezier in onze AAI webdesigngroepen!

Arina

Ik ben 39 jaar en woon in het Brabantse Schijndel. Ik ben getrouwd met Rich en samen hebben we 2 kinderen. Er wonen bij ons ook nog 2 honden, een rode kater en een konijn.

Ik ben al heel wat jaartjes bezig met paint shop pro en heb ook een tijd lessen geschreven die regelmatig door andere gemaakt worden. Je kan mijn lessen vinden op www.arina.ddns.name .

Sinds anderhalf jaar ben ik bezig met webdesignen. Ik ben begonnen met frontpage dit heb ik mezelf aan geleerd. Daarna ben ik html gaan doen en heb een opleiding hiervoor gevolgd en heb er mijn diploma in gehaald. Ook heb ik hier de cursus gevolgd. Ook webdesign heb ik hier afgerond. Ik zorg voor de groepen Webdesign en Frontpage. Als je vragen aan me hebt mag je die altijd stellen. Mijn email adres is bezouw@home.nl . Vind je het makkelijk om mij toe te voegen aan je msn mag dit ook ten aller tijden. Ik kan alleen niet beloven dat ik gelijk reageer. Mijn pc staat vaak de hele dag aan maar meestal zit ik er niet achter. Maar stel je vraag en ik zal je op wat voor manier dan ook helpen.

Ik wens je heel veel plezier in onze groepen.

Isis

Ik ben 29 jaar en geboren en getogen in Tilburg. Ik ben bijna 8 jaar getrouwd met Frans. Samen hebben we 1 dochter van 3 jaar. We hebben ook een hond en een konijn.

Sinds enkele jaren ben ik actief bezig met Paint Shop Pro en sinds kort met webdesign. Ik ben nog niet zo goed als Astrid en Arina, maar samen komen we er vast wel uit om jullie het nodige bij te brengen.

Heel veel plezier in onze groepen!!

Liefs,
Isis

Lespakketten:

Wij geven les in de volgende onderwerpen


Mail of bezoek ons gerust
E-Mail: info@aaiwebdesigns.nl
Web Address: http://www.aaiwebdesigns.nl

Terug | Home | Les 9a | Les 10 |